juni 23, 2015

ABOUT NEO

ABOUT NEO is een nieuw platenlabel. We bestaan nu ruim een jaar. About Neo is opgericht door jeugdvrienden Hugo Hoeksma en Antonie Schmitz die naast succesvolle banen in het zakenleven eindelijk tijd vonden voor hun ware passie. En dat typeert de manier van werken. Bij ons staan de artiesten centraal. Dat doen wij door ons label te runnen alsof we een familie zijn. Kleinschalig. Open en eerlijk. Rechtdoorzee. Wij werken vanuit de beroemde Wisseloord Studio’s in Hilversum waar we een eigen studio en kantoor hebben.

Iedere artiest is uniek. Daarom wordt rondom een nieuwe release een zorgvuldig gekozen promotieteam samengesteld zodat de muziek een zo groot mogelijk publiek bereikt. Zo stond Elske DeWall bij RTL Late Night en Tijd voor Max, haalde haar single diverse playlists, speelde ze in verschillende landelijke radioshows en had ze interviews in talloze magazines waaronder Linda, Margriet en Viva. Wij werken samen met een gerenommeerde distributeur zodat ook fysiek product in alle winkels en webshops beschikbaar is.

Naast het uitbrengen van muziek denken we graag met onze artiesten mee over alle facetten van hun carrière. Van het opzetten van schrijfsessies en het maken van demo’s tot het regelen van boekingen en publishing en het vinden van externe partijen die van toegevoegde waarde kunnen zijn. En natuurlijk over alles wat er nog meer bij komt kijken.